aromasmirnis.gr > Ζώδια & Πλανήτες > Αρχείο άρθρων > Ετήσιες Προβλέψεις > Έτος 2020 > Ζυγός Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Ζυγός Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το 2020 ξεκινά με σημαντικά γεγονότα για το ζώδιο σας, αλλά και με το κλείσιμο μίας εποχής, γεγονός που σας επιβαρύνει με δυσάρεστα συναισθήματα αλλά και με το αίσθημα της νοσταλγίας, της αναπόλησης, της άρνησης πολλές φορές να αποδεχθείτε τα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται γύρω σας. Πιο δύσκολο είναι το νέο έτος για εσάς που έχετε γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας όπου επηρεάζεστε από την σύνοδο Κρόνου – Πλούτωνα στον Αιγόκερω, εσείς είστε και οι εκπρόσωποι του ζωδίου σας που αν και θα ταλαιπωρηθείτε περισσότερο θα σταθείτε και περισσότερο δυνατοί βλέποντας την ζωή σας να αλλάζει ριζικά. Ο Κρόνος κάνει το πέρασμα του στο ζώδιο του Υδροχόου, από αυτή την θέση θα προσφέρει περισσότερη ποιότητα και σταθερότητα στην αισθηματική σας ζωή, η οποία θα σας φέρει ανταμοιβή ως το τέλος του 2020 όπου τότε θα υπάρξουν και ευκαιρίες είτε για την απόκτηση ενός απογόνου, είτε για την εκπλήρωση ενός μεγάλου σχεδίου ζωής. Ο Ουρανός από το ζώδιο του Ταύρου, συνεχίζει να προκαλεί αστάθειες στα οικονομικά σας, όπου πολλοί καλείστε να διαχειριστείτε τώρα τις ατασθαλίες του παρελθόντος. Οι Εκλείψεις που πραγματοποιούνται στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερω, αναμένεται να φέρουν ανακατατάξεις στο χώρο του σπιτιού και της καριέρας. Οι Εκλείψεις που γίνονται στον άξονα Διδύμου – Τοξότη, φέρνουν σημαντικές αναθεωρήσεις, αλλά και αποφάσεις ζωής. Στα αισθηματικά σας αναμένονται ευκαιρίες νέων γνωριμιών ιδιαίτερα από τις 3 Απριλίου έως τις 7 Αυγούστου που η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο των Διδύμων. Δεν θα λείψουν όμως και οι διασπάσεις / ρήξεις σχέσεων στο δεύτερο εξάμηνο της χρονιάς όπου ο Άρης θα κινείται στον Κριό. Μεγαλύτερη προσοχή την περίοδο του Φθινοπώρου όπου ο Άρης θα είναι ανάδρομος προκαλώντας μεγάλη ένταση τόσο σε μία μόνιμη σχέση όσο και σε μία συνεργασία σας.

Posted in Ετήσιες Προβλέψεις, Έτος 2020
Ετικέτες:

Για την ασφάλεια όλων μας έναντι του COVID-19 λαμβάνουμε τα εξής μέτρα:
-Τηρούμε αυστηρά το ωράριο εργασίας, χωρίς εξαιρέσεις.
-Ένας πελάτης ανά υπηρεσία και ώρα.
-Αυστηρά θα τηρηθεί η σειρά προτεραιότητας ως προς τους υπόλοιπους πελάτες και τους εργαζόμενους.
-Θα εξυπηρετούμε μόνο κατόπιν ραντεβού.
-Τηρούμε αυστηρά τους κανόνες απολύμανσης των καταστημάτων μας.
-Ζητάμε απόλυτη συνέπεια στα ραντεβού σας για την σωστή και ασφαλή εξυπηρέτηση.
-Η χρήση μάσκας είναι απαραίτητη για την είσοδο σας στα καταστήματα μας και για όλη την διάρκεια, παραμονής σας σε αυτά.
-Τα χέρια σας θα είναι καθαρά και κατά την είσοδο σας θα γίνεται χρήση αντισηπτικού και γάντια, που θα υπάρχουν στα καταστήματα μας.
-Άτομα με πιθανά συμπτώματα, δεν θα εξυπηρετηθούν.
-Δεν θα επιτρέπονται συνοδοί και παιδιά.
-Απαγορεύεται η λήψη τροφών, υγρών και το κάπνισμα στους χώρους μας.
-Τα κινητά σας τηλέφωνα θα πρέπει να βρίσκονται στην τσάντα ή στην τσέπη σας κατά την διάρκεια της παραμονής σας, στους χώρους μας.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ για την κατανόηση!
Η ΥΓΕΙΑ μας και η ΥΓΕΙΑ των ανθρώπων μας, είναι ευθύνη και συνείδηση όλων μας!!
Κλείστε τα ραντεβού σας :
*ΠΑΓΚΡΑΤΙ ☎️ 2130147407
*ΑΙΓΑΛΕΩ ☎️ 2130240893 aromasmirnis.gr