aromasmirnis.gr > Ζώδια & Πλανήτες > Αρχείο άρθρων > Ετήσιες Προβλέψεις > Έτος 2020 > Κριός Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Κριός Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το 2020 για εσάς τους Κριούς είναι μία μαχητική χρονιά για την προώθηση της καριέρας και του ονόματός σας. Παραμερίζεται για λίγο στην άκρη τους άλλους τομείς της ζωής σας και επικεντρώνεστε σε τρόπους που θα σας βοηθήσουν να ανελιχθείτε και να πάτε μπροστά, ωστόσο αυτή η διαδικασία θα έχει και το τίμημά της, που θα είναι ο περιορισμένος ελεύθερος χρόνος σας αλλά και οι πιέσεις στην προσωπική σας ζωή. Πιο πιεστικές θα είναι οι συνθήκες αυτό το έτος για εσάς που έχετε γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας όπου δέχεστε την επιρροή του Κρόνου και του Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω. Μαζί και ο Δίας στο ίδιο ζώδιο να επηρεάζει το δεκαήμερό σας την Άνοιξη και το Φθινόπωρο, θα διογκώνει τις πιεστικές, αποκαλυπτικές και μεταρρυθμιστικές τάσεις, που θα αφορούν την καριέρα, το γάμο, τις προοπτικές σας. Τα οικονομικά σας συνεχίζουν να διανύουν σκαμπανεβάσματα ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί στο πρώτο και στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου, που δέχεστε την επιρροή του Ουρανού από το ζώδιο του Ταύρου. Εσείς καλείστε αυτή τη χρονιά να βρείτε νέους τρόπους για την αύξηση του εισοδήματός σας. Σημαντικό ρόλο για εσάς αυτή τη χρονιά θα παίξει και η είσοδος του Κρόνου στον Υδροχόο που από το Μάρτιο θα σας στηρίξει να βάλετε γερά θεμέλια στην υλοποίηση στόχων που θα επιτευχθούν στο τέλος του έτους με την σύνοδο Δία – Κρόνου στον Υδροχόο (αυτό αφορά εσάς που έχετε γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σας). Οι Εκλείψεις που πραγματοποιούνται στον Άξονα Καρκίνου – Αιγόκερω μεταλλάσσουν το κλίμα στα επαγγελματικά και στην οικογενειακή ζωή, ενώ οι Εκλείψεις που γίνονται στον Άξονα Διδύμου – Τοξότη, σας ωθούν να αναθεωρήσετε τη ζωή! Σπουδαίο γεγονός του 2020 είναι και η πολύμηνη παρουσία του Άρη στο ζώδιο σας από τις 28 Ιουνίου 2020 έως και το τέλος του έτους. Το δεύτερο εξάμηνο του έτους αναμένεται να είναι αρκετά δραστήριο και δυναμικό σε γεγονότα, την προσοχή σας όμως χρειάζεται το διάστημα του φθινοπώρου που ο Άρης θα κινείται ανάδρομος στο ζώδιο σας (10/9-14/11).

Posted in Ετήσιες Προβλέψεις, Έτος 2020
Ετικέτες:

Για την ασφάλεια όλων μας έναντι του COVID-19 λαμβάνουμε τα εξής μέτρα:
-Τηρούμε αυστηρά το ωράριο εργασίας, χωρίς εξαιρέσεις.
-Ένας πελάτης ανά υπηρεσία και ώρα.
-Αυστηρά θα τηρηθεί η σειρά προτεραιότητας ως προς τους υπόλοιπους πελάτες και τους εργαζόμενους.
-Θα εξυπηρετούμε μόνο κατόπιν ραντεβού.
-Τηρούμε αυστηρά τους κανόνες απολύμανσης των καταστημάτων μας.
-Ζητάμε απόλυτη συνέπεια στα ραντεβού σας για την σωστή και ασφαλή εξυπηρέτηση.
-Η χρήση μάσκας είναι απαραίτητη για την είσοδο σας στα καταστήματα μας και για όλη την διάρκεια, παραμονής σας σε αυτά.
-Τα χέρια σας θα είναι καθαρά και κατά την είσοδο σας θα γίνεται χρήση αντισηπτικού και γάντια, που θα υπάρχουν στα καταστήματα μας.
-Άτομα με πιθανά συμπτώματα, δεν θα εξυπηρετηθούν.
-Δεν θα επιτρέπονται συνοδοί και παιδιά.
-Απαγορεύεται η λήψη τροφών, υγρών και το κάπνισμα στους χώρους μας.
-Τα κινητά σας τηλέφωνα θα πρέπει να βρίσκονται στην τσάντα ή στην τσέπη σας κατά την διάρκεια της παραμονής σας, στους χώρους μας.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ για την κατανόηση!
Η ΥΓΕΙΑ μας και η ΥΓΕΙΑ των ανθρώπων μας, είναι ευθύνη και συνείδηση όλων μας!!
Κλείστε τα ραντεβού σας :
*ΠΑΓΚΡΑΤΙ ☎️ 2130147407
*ΑΙΓΑΛΕΩ ☎️ 2130240893 aromasmirnis.gr