aromasmirnis.gr > Ο Λογαριασμός μου > Όροι χρήσης

Όροι χρήσης

  • Εισαγωγή

H Ιστοσελίδα www.aromasmirnis.gr  είναι ένα ηλεκτρονικό εμπορικό κατάστημα πώλησης προϊόντων και υπηρεσιών μέσω του Διαδικτύου (στο εξής καλούμενο “e-shop” ή “ιστοσελίδα” ή “ιστότοπος”) που δημιούργησε και λειτουργεί η εταιρεία με την επωνυμία ΑΡΩΜΑ ΣΜΥΡΝΗΣ ΜΟΝΟΠΡΩΣΟΠΗ Ι.Κ.Ε.

Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στον Βύρωνα  Αττικής, Χρεμωνίδου 56 και εκπροσωπείται νόμιμα, με Α.Φ.Μ. 800693557 και Δ.Ο.Υ. ΙΖ΄ΑΘΗΝΩΝ, ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας aromasmirnis@gmail.com και info@aromasmirnis.gr , τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης του ηλεκτρονικού καταστήματος: +302155509088 (στο εξής χάριν συντομίας “Άρωμα Σμύρνης” ή “εταιρεία”).

Το Άρωμα Σμύρνης καταβάλει καθημερινά κάθε προσπάθεια για την όσο το δυνατόν ουσιαστικότερη εξυπηρέτηση των πελατών του. Με τη δημιουργία του συγκεκριμένου e-shop σηματοδοτείται η έναρξη μίας μορφής προηγμένης επικοινωνίας της εταιρείας με τους πελάτες μας. Το e-shop που δημιουργείται απευθύνεται σε όλους τους χρήστες του internet που επιθυμούν την άμεση ενημέρωση τους στα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία μας σε συνδυασμό με τη δυνατότητα πραγματοποίησης αγορών μέσα από το e-shop, κατόπιν εξ’ αποστάσεως διαδικτυακής παραγγελίας, πάντοτε υπό την επιφύλαξη της επάρκειας των αποθεμάτων της εταιρείας.

Το Άρωμα Σμύρνης στοχεύει στην άμεση εξυπηρέτηση και ικανοποίηση του πελάτη με την συνεχή υπευθυνότητα που επιδεικνύει σε όλη την πορεία της επιχειρηματικής του ανάπτυξης και τη καλλιέργεια εμπιστοσύνης. Οι παρόντες όροι είναι απολύτως συμβατοί με το ισχύον ευρωπαϊκό και ελληνικό δίκαιο ενώ οι χρήστες αναγνωρίζουν το δικαίωμα της εταιρείας να μεταβάλλει διατάξεις των παρόντων όρων, στο μέτρο που δεν αφορούν δεσμευτικές νομικά υποχρεώσεις του και χωρίς να επηρεάζονται τετελεσμένες καταστάσεις.

Για εμάς ο πελάτης είναι υποχρέωσή μας να είναι πάντα ενημερωμένος και διασφαλισμένος. Για τον λόγο αυτό ενημερώνουμε τους πελάτες του ηλεκτρονικού καταστήματος μας για τα ακόλουθα θέματα:

 1. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Το Άρωμα Σμύρνης δημιούργησε την παρούσα ιστοσελίδα με μοναδικό σκοπό την εξυπηρέτηση των πελατών του. Η ιστοσελίδα aromasmirnis.gr είναι απλή και φιλική στη χρήση της ενώ έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις συγκεκριμένες ανάγκες του κάθε χρήστη. Για να επιτευχθεί η καλύτερη εξυπηρέτησή σας, είναι σημαντικό εσείς, ο πελάτης μας, να καταλάβετε ότι πρέπει να μας παρέχετε συγκεκριμένες πληροφορίες που αφορούν την διεκπεραίωση της παραγγελίας σας, οι οποίες διαφυλάσσονται από εμάς και διατηρούνται για όσο διάστημα είναι απαραίτητο ως προς την εξυπηρέτησή σας. Η παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και οι επισυναπτόμενοι σε αυτήν Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης της παρούσας ιστοσελίδας περιγράφουν τη μέθοδο συλλογής δεδομένων, τη χρήση αυτών από εμάς και τους όρους και προϋποθέσεις χρήσεως της παρούσας ιστοσελίδας. Η παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων αναφέρεται αποκλειστικά και μόνο στα προσωπικά σας δεδομένα, τα οποία εσείς μας παρέχετε κατά τη διάρκεια των παραγγελιών σας ή της εγγραφής σας στην παρούσα ιστοσελίδα.

Ποια προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε και γιατί:

α) Στοιχεία που ο χρήστης μας δίνει κατά την εγγραφή του ως πελάτης ή μέλος.

Προκειμένου να διενεργηθεί οποιαδήποτε συναλλαγή μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος του Άρωμα Σμύρνης, για να γίνουν παραγγελίες προϊόντων ή υπηρεσιών της εταιρείας, θα ζητηθεί η γνωστοποίηση από πλευράς σας κάποιων προσωπικών σας στοιχείων. Κατά την συμπλήρωση οποιασδήποτε φόρμας παραγγελίας ή επικοινωνίας στην ιστοσελίδα μας, θα σας ζητηθεί το ονοματεπώνυμο, η διεύθυνση χρέωσης, η διεύθυνση αποστολής, ο ταχυδρομικός κωδικός της περιοχής σας, η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, ο αριθμός του σταθερού σας τηλεφώνου (ή όποιο άλλο τηλέφωνο θέλετε), ο τρόπος πληρωμής της παραγγελίας, η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, και στην περίπτωση που επιλέξετε οι πληρωμές σας να γίνονται μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας, τον αριθμό, την ημερομηνία λήξεώς της κάρτας (καθώς και για τη χρήση της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας, η εξυπηρέτηση γίνεται μέσω PayPal διαδικασία που απαιτεί εγγραφή στην www.Paypal.com η οποία διαδικασία θα αναλυθεί περισσότερο παρακάτω. – Παράγραφος: 6).

Συμπληρωματικά μπορεί να σας ζητηθούν και πιο συγκεκριμένες πληροφορίες, όπως η κοινοποίηση στην εταιρεία του αποδεικτικό της εξόφλησης, στοιχεία αποστολής – παράδοσης μιας παραγγελίας, στοιχεία τιμολόγησης ή λεπτομέρειες σχετικά με προσφορά που έχετε ζητήσει και τις προαιρετικές πληροφορίες λογαριασμού όπως όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης.

Επιπλέον, για την παροχή των υπηρεσιών, θα σας ζητηθεί να προσδιορίσετε το φύλλο σας, την ημερομηνία, την ώρα και τον τόπο γέννησης σας.
Θα χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες για σκοπούς, όπως:

 • Να απαντήσουμε στα αιτήματά σας, συμπεριλαμβανομένων των επιστροφών και των καταγγελιών
 • Τηρούμε τις νομικές υποχρεώσεις που έχουμε, όπως πχ ο υπολογισμός των φόρων
 • Βελτίωση προσφορών του καταστήματός μας
 • Σας στέλνουμε μηνύματα μάρκετινγκ, αν επιλέξετε να τα λάβετε
 • Να σας εξυπηρετήσουμε στην αποστολή των προϊόντων και στην παροχή των υπηρεσιών.
 • Να σας εξυπηρετήσουμε σε οποιαδήποτε δυσκολία αφορά την χρήση του www.aromasmirnis.gr

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για την κάρτα μέλους Άρωμα Σμύρνης έχουν αναρτηθεί ειδικοί όροι χρήσης όπου θα βρείτε σε αυτόν τον σύνδεσμο: Όροι χρήσης Κάρτας Μέλους.

Γενικά:
Οι πληροφορίες που έχουν δοθεί εκούσια από τους χρήστες της αναφερόμενης ιστοσελίδας, χρησιμοποιούνται από το Άρωμα Σμύρνης, προκειμένου οι χρήστες του να έχουν άμεση και ουσιαστική επικοινωνία με το κατάστημα, να τους παρέχονται απαντήσεις σε συγκεκριμένα ερωτήματα που θέτουν και τέλος να εξυπηρετούνται και να εκτελούνται οι παραγγελίες τους.

Οι πληροφορίες που συλλέγει το Άρωμα Σμύρνης μέσω της ιστοσελίδας έχουν ως σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση ως προς τις υπηρεσίες που παρέχονται, την επιτυχία στην παράδοση των προϊόντων που πωλούνται, το να μετρήσουν το αριθμό επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας, να καθορίσουν τις απαιτήσεις των πελατών για περισσότερα προϊόντα ή υπηρεσίες και να διευκολύνουν στις συναλλαγές με την εταιρεία. Εάν δημιουργήσετε ένα λογαριασμό, θα αποθηκεύσουμε το όνομα, τη διεύθυνση, το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο και τον αριθμό τηλεφώνου σας, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για τη συμπλήρωση του ταμείου για μελλοντικές παραγγελίες.

β) Τύποι πληροφοριών σχετικά με τους χρήστες:

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί υπηρεσίες της Google όπως πχ το Google Analytics, το Google Search κ.α. για συλλογή στατιστικών στοιχείων (από ποια χώρα έχουν πρόσβαση στη σελίδα, ποια γλώσσα χρησιμοποιούν, ποιο browser και λειτουργικό σύστημα χρησιμοποιούν, εάν έχουν πρόσβαση από υπολογιστή ή κινητό κλπ.) των χρηστών που την επισκέπτονται, για τη συνεχή βελτίωσή της. Τα στατιστικά στοιχεία συλλέγονται ανώνυμα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για κάθε νόμιμη χρήση.

Περισσότερες λεπτομέρειες:

Καθώς χρησιμοποιείται τον ιστότοπό μας, θα παρακολουθούμε:

 • Τα προϊόντα που έχετε δει: θα το χρησιμοποιήσουμε για να δείξουμε, για παράδειγμα, προϊόντα που έχετε δει πρόσφατα.
 • Τα νέα ενημερωτικά δελτία που έχετε παραλάβει και διαβάσει.
 • Τοποθεσία, διεύθυνση IP και τύπος προγράμματος περιήγησης: θα το χρησιμοποιήσουμε για σκοπούς όπως η εκτίμηση των φόρων και τυχόν εξόδων αποστολής.
 • Διεύθυνση αποστολής: θα σας ζητήσουμε να εισαγάγετε αυτήν τη διεύθυνση, ώστε να μπορούμε, για παράδειγμα, να εκτιμήσουμε τυχόν έξοδα αποστολής προτού πραγματοποιήσετε μια παραγγελία και να σας στείλουμε την παραγγελία!
 • Διαδικασία πληρωμών και πρόληψη της απάτης
 • Ρύθμιση λογαριασμού για το κατάστημά μας ή για τα νέα ενημερωτικά δελτία
 1. Συγκέντρωση πληροφοριών

Το Άρωμα Σμύρνης σχεδίασε την ιστοσελίδα του έτσι ώστε οι χρήστες του να μπορούν να την επισκέπτονται χωρίς να χρειάζεται να αποκαλύπτουν τη ταυτότητα τους εκτός και αν το επιθυμούν. Ζητείται από τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας, να μας παρέχουν με προσωπικά τους δεδομένα μόνο στη περίπτωση που θέλουν:
α) να παραγγείλουν προϊόν(τα) / να αγοράσουν υπηρεσία(ες),
β) να έρθουν σε επικοινωνία μέσω email στο Άρωμα Σμύρνης,
γ) να κλείσουν ή να αλλάξουν ραντεβού σχετικά με την παροχή υπηρεσιών
δ) να πραγματοποιήσουν εγγραφή τους ως μέλος,
ε) να ενημερώνονται σχετικά με τα Νέα μας ενημερωτικά δελτία (Newsletters),
δ) να λαμβάνουν μέρος σε διαγωνισμούς, έκτακτες προσφορές, κληρώσεις δώρων κλπ.

 • Πρόσβαση στις Πληροφορίες

Κάθε διεκπεραίωση παραγγελίας απαιτεί την συλλογή προσωπικών στοιχείων, για παράδοση ή κράτηση μιας παραγγελίας ή για την ολοκλήρωση ραντεβού με κάποια από τις υπηρεσίες. Το Άρωμα Σμύρνης απαιτεί από τους υπαλλήλους του και τους συντηρητές της ιστοσελίδας του να παρέχουν στους χρήστες-πελάτες του το επίπεδο ασφαλείας που αναφέρεται στη παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Σε καμία άλλη περίπτωση το Άρωμα Σμύρνης δεν μπορεί να μοιραστεί με άλλους τα προσωπικά σας στοιχεία χωρίς πρότερη δική σας συναίνεση, εκτός και αν αυτό απαιτηθεί μέσω της νομίμου οδού. Παρακαλούμε όπως λάβετε υπόψη σας ότι κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις που επιτρέπεται ή επιβάλλεται από το νόμο ή βάση δικαστικής απόφασης, η συλλογή, χρήση και η αποκάλυψη των προσωπικών δεδομένων σας, τα οποία έχουν συλλεχθεί online χωρίς την εκ μέρους σας πρότερη συναίνεση (για παράδειγμα σε περίπτωση δικαστικής απόφασης).

Το aromasmirnis.gr δεν διανέμει σε κανένα άλλο οργανισμό ή συνεργάτη που δεν συνδέεται με Άρωμα Σμύρνης, τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις, ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που αφορά τους χρήστες και πελάτες του.

 • Ποιος στην ομάδα μας έχει πρόσβαση

Τα μέλη της ομάδας μας έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες που μας παρέχετε. Για παράδειγμα, τόσο οι διαχειριστές και συντηρητές του ιστότοπου, όσο και οι διαχειριστές καταστημάτων έχουν πρόσβαση:

 • Στοιχεία παραγγελίας όπως αυτά που αγοράστηκαν, όταν αγοράστηκαν και πού έπρεπε να σταλούν, ή τα αντίστοιχα στοιχεία παραγγελίας για την παροχή υπηρεσιών, ώστε να εξυπηρετηθείτε σωστά και
 • Πληροφορίες πελάτη, όπως αυτές περιγράφονται στην ενότητα 1)Προστασίας των Προσωπικών δεδομένων (πχ ονοματεπώνυμο, ημερομηνία και ώρα γέννησης, διεύθυνση email, και πληροφορίες χρέωσης ή/και αποστολής).

Τα μέλη της ομάδας μας έχουν πρόσβαση σε αυτές τις πληροφορίες για να βοηθήσουν στην εκτέλεση των εντολών, και να σας υποστηρίξουν.

 • Χρονικό διάστημα που αποθηκεύονται αυτές οι πληροφορίες:

Γενικά αποθηκεύουμε πληροφορίες σχετικά με εσάς για όσο χρόνο χρειαζόμαστε τις πληροφορίες για τους σκοπούς για τους οποίους συλλέγουμε και χρησιμοποιούμε και είμαστε υποχρεωμένοι νομικά να συνεχίσουμε να το διατηρούμε. Για παράδειγμα, θα αποθηκεύουμε πληροφορίες παραγγελίας για XXX χρόνια για φορολογικούς και λογιστικούς σκοπούς. Αυτό περιλαμβάνει το όνομα, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τις διευθύνσεις χρέωσης και αποστολής όπως επίσης ότι άλλη πληροφορία σας ζητηθεί ως προς την παροχή υπηρεσιών (πχ ημερομηνία και ώρα γέννησης  και άλλα).

Επίσης, θα αποθηκεύουμε σχόλια ή κριτικές, αν επιλέξετε να τα αφήσετε και τέλος ότι από μέρους σας επικοινωνίες μέσω ηλεκτρονικής μορφής, (είτε συμπληρώνοντας κάποια φόρμα επικοινωνίας είτε επικοινωνείτε μαζί μας με οποιοδήποτε άλλο τρόπο) αποθηκεύονται καθαρά για στατιστικούς και δειγματοληπτικούς λόγους στα πλαίσια βελτίωσης του Άρωμα Σμύρνης για όσο κριθεί απαραίτητο.

 • Διόρθωση, Τροποποίηση ή Διαγραφή Πληροφοριών

Το aromasmirnis.gr επιτρέπει στους χρήστες του να διορθώνουν, αλλάζουν, συμπληρώνουν ή να διαγράφουν δεδομένα και πληροφορίες που έχουν προσκομιστεί σε αυτό. Εάν επιλέξετε να διαγράψετε μια πληροφορία, η ιστοσελίδα θα ενεργήσει έτσι ώστε να διαγραφεί αυτή η πληροφορία από τα αρχεία της άμεσα. Για τη προστασία και την ασφάλεια του χρήστη το www.aromasmirnis.gr θα προσπαθήσει να βεβαιωθεί ότι το πρόσωπο που κάνει τις αλλαγές είναι όντως το ίδιο πρόσωπο με το χρήστη. Για να έχετε πρόσβαση, να αλλάξετε ή να διαγράψετε τα προσωπικά σας δεδομένα, για να αναφέρετε προβλήματα σχετικά με τη λειτουργία της ιστοσελίδας ή για να κάνετε οποιοδήποτε ερώτημα, επικοινωνείτε με το Άρωμα Σμύρνης ΕΔΩ ή απευθείας μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση aromasmirnis@gmail.com ή στο τηλέφωνο +302155509088. Παρακαλούμε όπως λάβετε υπόψη σας ότι θα κάνουμε ότι είναι δυνατό προκειμένου να προστατεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, αλλά η προστασία του κωδικού πρόσβασης σας στην ιστοσελίδα μας εξαρτάται και από εσάς.

 • Σχολιασμός στο aromasmirnis.gr

Το Άρωμα Σμύρνης θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες του aromasmirnis.gr έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Παρακαλούμε, εισάγετε σχόλια μόνο σχετικά με το θέμα. Μηνύματα τα οποία έρχονται σε αντίθεση με τις οδηγίες και τους όρους χρήσης του δικτυακού τόπου θα αφαιρούνται από τη σελίδα. Σχόλια γραμμένα σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται. Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο. Στη σελίδα Επικοινωνία μπορείτε να μας στείλετε email σχετικά με κάποιο από τα σχόλια σας επιθυμείτε να διαγραφεί ή να αναφέρετε κάποιο σχόλιο που θεωρείτε ότι παραβιάζει τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας.

Τέλος, τα ενυπόγραφα σχόλια εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του Άρωμα Σμύρνης.

 • Προστασία ανηλίκων:

Οι υπηρεσίες του Άρωμα Σμύρνης απευθύνονται σε ενήλικες, που έχουν πλήρη δικαιοπρακτική ικανότητα. Η ραγδαία όμως εξάπλωση του Internet αποτελεί μία αναμφισβήτητη πραγματικότητα με συνέπεια ολοένα και περισσότερο οι νεαρότερες ηλικίες να χρησιμοποιούν το Internet για να αποκτήσουν πρόσβαση στην παγκόσμια γνώση, ιστορία και επικαιρότητα και όπως είναι φυσικό να δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον για τον καινούριο χώρο με τον οποίο εξοικειώνονται.
Το Άρωμα Σμύρνης προειδοποιεί τους γονείς, ότι όπως σε κάθε πηγή αστείρευτων πληροφοριών έτσι και στις σελίδες του ιστότοπου www.aromasmirnis.gr, μπορεί να συναντήσουν περιεχόμενο ακατάλληλο για ανηλίκους. Το Άρωμα Σμύρνης προσπαθεί όσο αυτό είναι εφικτό να προστατεύει τους χρήστες του, πολύ περισσότερο δε τους ανηλίκους, κατά την επίσκεψή τους στις σελίδες του και για το λόγο αυτό, σε κάθε ενότητα ή υπηρεσία που μπορεί να περιέχει υλικό ακατάλληλο, προσβλητικό, απρεπές, ενοχλητικό, βίαιο, παραπλανητικό κλπ μπορεί να έχει τοποθετήσει σχετικές προειδοποιήσεις προς τους χρήστες (η προσπέλαση των οποίων γίνεται με αποκλειστική ευθύνη του χρήστη). Το Άρωμα Σμύρνης συνιστά στους γονείς να φροντίζουν ώστε τα παιδιά να μην αποκτούν πρόσβαση στο Internet χωρίς την ανάλογη καθοδήγηση και επίβλεψη, γιατί όπως και ανωτέρω αναφέρθηκε, το Άρωμα Σμύρνης δεν είναι δυνατό να ελέγχει τις πληροφορίες που διακινούνται στους servers του. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες επισκεφτούν σελίδες και συναντήσουν ακατάλληλο περιεχόμενο, το Άρωμα Σμύρνης δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη.

 1. Περιορισμένη άδεια

Το www.aromasmirnis.gr , υπό τους όρους και τις προϋποθέσεις που τίθενται στο παρόν και όλους τους εφαρμοστέους νόμους και κανονισμούς, σας χορηγεί ένα μη αποκλειστικό, αμεταβίβαστο, προσωπικό, περιορισμένο δικαίωμα πρόσβασης, χρήσης και παρουσίασης αυτής της ιστοσελίδας και των περιεχομένων στοιχείων της. Αυτή η άδεια δεν αποτελεί μεταβίβαση τίτλου στην ιστοσελίδα και στα στοιχεία της και υπόκειται στους ακόλουθους περιορισμούς: (1) πρέπει να διατηρείτε σε όλα τα αντίγραφα της ιστοσελίδας και των στοιχείων της, όλες τις επισημειώσεις που αφορούν πνευματικά δικαιώματα και άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα και (2) δεν μπορείτε να τροποποιήσετε την ιστοσελίδα και τα στοιχεία της με κανένα τρόπο ή να αναπαράγεται ή να παρουσιάσετε δημοσίως, ή να διανείμετε ή με άλλο τρόπο να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα και τα στοιχεία της για οποιοδήποτε δημόσιο ή εμπορικό σκοπό, εκτός εάν άλλως επιτρέπεται με το παρόν.

Οι δημιουργοί φωτογραφιών ως πρωτοτύπων έργων του πνεύματος σύμφωνα με την διάταξη 2§ 1 της Διεθνούς Σύμβασης Βέρνης – Παρισίων , του άρθρου 2 § 1  του Ν. 2121/1993, όπως ισχύει σήμερα και της Οδηγίας 93/98 ΕΚ, έχουν συμφωνήσει να μεταβιβάζεται αυτοδίκαια (κατά το άρθρο 32 § 2 του Ν. 2121/93, όπως ισχύει σήμερα) στην Εταιρεία το περιουσιακό δικαίωμα και το σύνολο των εξουσιών τους επ’ αυτού σχετικά με κάθε φωτογραφία που θα δημιουργούν και  έχουν αποδεχθεί ότι η Εταιρεία θα έχει την πλήρη εκμετάλλευση των έργων αυτών χωρίς περιορισμό καθώς και τα δικαιώματα τροποποίησης, αναπαραγωγής, ένταξης και πολλαπλασιασμού για όλη την διάρκειά της (άρθρο 9 της Συνθήκης WIPO για την πνευματική ιδιοκτησία που κυρώθηκε από την Ελλάδα με τον Ν. 3184/2003 – ΦΕΚΑ’ 228/26.09.2003, 12 της Συμφωνίας TRIPS για τα δικαιώματα της διανοητικής ιδιοκτησίας στον τομέα του Εμπορίου, που κυρώθηκε από την Ελλάδα με τον Ν. 2290/1995 [ΦΕΚ Α’ 28] καθώς και το άρθρο 6 της Οδηγίας 93/98.

 • Σύνδεσμοι στον ιστότοπο gr

Οι σύνδεσμοι (links) ή εικόνες διαφημιστικών μηνυμάτων (banners) που περιλαμβάνονται στο ιστότοπο www.aromasmirnis.gr , οδηγούν σε άλλες σελίδες του www.aromasmirnis.gr ή σε κάποιες περιπτώσεις οδηγούν το χρήστη να μεταβεί από αυτόν σε ιστοσελίδες τρίτων παρόχων, επιχειρήσεων, διαφημιζόμενων κ.λπ. Οι συσχετιζόμενες αυτές ιστοσελίδες δεν βρίσκονται υπό τον έλεγχο της εταιρείας και η εταιρεία δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τα περιεχόμενα οποιασδήποτε τέτοιας ιστοσελίδας ή οποιουδήποτε συνδέσμου που περιλαμβάνεται σε μία συσχετιζόμενη ιστοσελίδα, ή οποιωνδήποτε αλλαγών ή ενημερώσεων σε τέτοιες ιστοσελίδες. Το Άρωμα Σμύρνης δεν ευθύνεται για τις εκπομπές του διαδικτύου ή για την οποιαδήποτε μορφής μετάδοση που λαμβάνεται από οποιαδήποτε συνδεδεμένη ιστοσελίδα. Παρέχει αυτούς τους συνδέσμους στον ιστότοπο του Άρωμα Σμύρνης, μόνο για τη διευκόλυνση της χρήσης αυτού ή για διαφημιστικούς λόγους. Η χρήση τους δεν είναι υποχρεωτική για τον επισκέπτη/πελάτη και το γεγονός ότι διαλαμβάνονται στο www.aromasmirnis.gr δεν υποδηλώνει ότι η εταιρεία εγκρίνει ή αποδέχεται το περιεχόμενό τους.

Σημαντικές παρατηρήσεις. Παρακαλώ διαβάστε με πολύ προσοχή

Για τη διενέργεια οποιασδήποτε ηλεκτρονικής διαδικασίας μέσω του www.aromasmirnis.gr θα πρέπει να έχει απαραιτήτως εξασφαλισθεί από το χρήστη του εν λόγω διαδικτυακού τόπου ο κατάλληλος τεχνικός εξοπλισμός και η σύνδεση στο διαδίκτυο (Internet). Το Άρωμα Σμύρνης δεν παρέχει τον εξοπλισμό που προαπαιτείται για την εξασφάλιση πρόσβασης στο διαδίκτυο και ο χρήστης βαρύνεται αποκλειστικά με το κόστος σύνδεσης και χρήσης του απαιτούμενου εξοπλισμού, καθώς και με τυχόν έξοδα ή φόρους που συνδέονται με τη χρήση αυτού.

Ο χρήστης του διαδικτυακού τόπου www.aromasmirnis.gr αναγνωρίζει ότι η υποβολή των κωδικών του (email και Κωδικός) κατά τη σύνδεσή του πιστοποιεί την ταυτότητά του και υποχρεούται, για την προσωπική του ασφάλεια, να ενεργεί με τη δέουσα επιμέλεια, λαμβάνοντας τα αναγκαία μέτρα ασφάλειας για να αποτρέπει την παράνομη χρήση των κωδικών του από τρίτα εξουσιοδοτημένα ή μη πρόσωπα, να φυλάσσει μυστικούς και να μην γνωστοποιεί τους προσωπικούς κωδικούς του σε τρίτους και γενικά να μεριμνά για τη μη διαρροή τους. Ο χρήστης του διαδικτυακού τόπου www.aromasmirnis.gr ως κάτοχος των εν λόγω κωδικών, είναι αποκλειστικά υπεύθυνος και φέρει τον κίνδυνο κάθε ζημίας δικής του από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση τρίτου με οποιονδήποτε τρόπο στους κωδικούς του.

Το διαδίκτυο (Internet) δεν είναι ασφαλές περιβάλλον και, μολονότι το Άρωμα Σμύρνης χρησιμοποιεί λογισμικό κατά των ιών, δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι η πρόσβαση στο Internet θα είναι αδιάλειπτη ή απαλλαγμένη από κάθε είδους σφάλματα και ιούς και δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε απώλεια δεδομένων ή άλλη ζημία του χρήστη ή τρίτων, οφειλόμενη είτε σε αλλοίωση ή μόλυνση με ιούς ή άλλες μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε αρχεία, στοιχεία και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

Ο χρήστης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την προστασία του συστήματός του (του δικού του ηλεκτρονικού υπολογιστή από ιούς).

 • Cookies

Το www.aromasmirnis.gr έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί cookies ως μέρος της διευκόλυνσης αλλά και λειτουργίας των υπηρεσιών μέσω της ιστοσελίδας του. Τα Cookies είναι μικρά αρχεία (text files), τα οποία απoστέλλονται και φυλάσσονται στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του χρήστη, επιτρέποντας σε ιστοσελίδες όπως το www.aromasmirnis.gr , να λειτουργούν απρόσκοπτα και χωρίς τεχνικές ανωμαλίες, να συλλέγονται πολλαπλές επιλογές του χρήστη, να αναγνωρίζουν τους συχνούς χρήστες, να διευκολύνουν την πρόσβαση τους σε αυτή, και για τη συλλογή δεδομένων για τη βελτίωση του περιεχομένου της ιστοσελίδας. Τα Cookies δεν προκαλούν βλάβες στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των χρηστών αλλά και στα αρχεία που φυλάσσονται σε αυτούς. Χρησιμοποιούμε τα cookies για να σας παρέχουμε πληροφορίες και να διεκπεραιώνονται οι παραγγελίες σας ενώ σε κάθε έξοδό σας από το site διαγράφονται αυτόματα. Πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι τα cookies είναι απόλυτα αναγκαία προκειμένου να λειτουργεί σωστά και απρόσκοπτα η ιστοσελίδα www.aromasmirnis.gr. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα cookies

 • Newsletters (Νέα ενημερωτικά Δελτία μέσω email)

Προκειμένου ο χρήστης να εγγραφεί στα newsletters του Άρωμα Σμύρνης είναι απαραίτητο να καταχωρήσει μια έγκυρη διεύθυνση e-mail. Αυτή χρησιμοποιείται για την αποστολή του newsletter και άλλων ενημερωτικών μηνυμάτων προς τους χρήστες του  Άρωμα Σμύρνης. Προαιρετικά, ο χρήστης καλείται να καταχωρήσει πρόσθετες πληροφορίες για τις οποίες ισχύουν όσα αναφέρονται στην παράγραφο 9. Σε κάθε Newsletter που λαμβάνει ο χρήστης – μέλος, δίδετε η δυνατότητα διαγραφής (με σχετικό σύνδεσμο – link) της συνδρομής – η οποία είναι εντελώς δωρεάν, ωστόσο εάν κάτι δε λειτουργήσει σωστά και εξακολουθήσετε να λαμβάνετε τα Νέα ενημερωτικά Δελτία, επικοινωνήστε με το διαχειριστή του ιστότοπου στο +302155509088 (Δευτέρα ως Παρασκευή 12:00 με 19:00 ώρα Ελλάδος) ή με email στο aromasmirnis@gmail.com ώστε να επιλυθεί το ζήτημα.

 1. ΤΟ ΠΩΛΟΥΜΕΝΟ ΕΙΔΟΣ

Τα χαρακτηριστικά και άλλα στοιχεία των πωλούμενων προϊόντων είναι διαθέσιμα και μπορείτε να τα πληροφορηθείτε ακολουθώντας τις οδηγίες αναζήτησης που παρατίθενται στην ιστοσελίδα μας και κάνοντας “κλικ” στο όνομα του αντίστοιχου προϊόντος.  Λόγω του ότι πολλά από τα προϊόντα μας είναι χειροποίητα, το προϊόν που θα παραλάβετε ενδέχεται να διαφέρει από την αρχική φωτογραφία. Η εταιρεία, στα πλαίσια της καλής πίστης, δεν ευθύνεται και δεν δεσμεύεται από καταχωρήσεις ηλεκτρονικών δεδομένων που έγιναν εκ σφάλματος/παραδρομής κατά την κοινή πείρα και δικαιούται να προβαίνει σε διόρθωση αυτών οποτεδήποτε αντιληφθεί την ύπαρξή τους.

 • Περιορισμός ευθύνης

Η εταιρία στα πλαίσια των συναλλαγών της από το ηλεκτρονικό κατάστημα δεν ευθύνεται και δεν υπέχει υποχρέωση αποζημίωσης για οποιαδήποτε τυχόν βλάβη ή ζημία προκύψει από την ακύρωση παραγγελιών, από τη μη εκτέλεση ή από την καθυστέρηση εκτέλεσης τους, για οποιαδήποτε αιτία. Δεν εγγυάται τη διαθεσιμότητα των προϊόντων που εκτίθενται στο ηλεκτρονικό κατάστημα, αλλά ενημερώνει με βάση τα τηρούμενα στοιχεία για την διαθεσιμότητα ή μη τον ενδιαφερόμενο πελάτη και αναλαμβάνει σε περίπτωση μεταβολής των στοιχείων αυτών, να ενημερώνει έγκαιρα τους πελάτες περί της μη διαθεσιμότητας οπότε και στην περίπτωση αυτή δεν υπέχει καμία περαιτέρω ευθύνη. Σε καμία περίπτωση η εταιρεία δεν ευθύνεται αστικώς ή ποινικώς για οποιαδήποτε ζημία (θετική, ειδική ή αποθετική, η οποία ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, διαζευκτικά ή/και σωρευτικά συνίσταται σε απώλεια κερδών, δεδομένων, διαφυγόντα κέρδη, χρηματική ικανοποίηση κλπ.) που τυχόν θα υποστεί επισκέπτης του ηλεκτρονικού καταστήματος ή τρίτος από αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία ή μη ή/και τη χρήση του διαδικτυακού τόπου ή/και σε αδυναμία παροχής υπηρεσιών ή/και προϊόντων ή/και πληροφοριών που διατίθενται από αυτόν ή/και από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

 1. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ – ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ

Η πραγματοποίηση παραγγελίας μέσα από το www.aromasmirnis.gr, αποτελεί σύναψη σύμβασης πώλησης εξ αποστάσεως ρυθμιζόμενη από το νομοθετικό πλαίσιο του Ν. 2251/1994, όπως έχει τροποποιηθεί.

Δυνατότητα σύναψης έγκυρης παραγγελίας μέσω του aromasmirnis.gr, έχετε εφόσον είστε δικαιοπρακτικά ικανός τηρώντας τα άρθρα του Ελληνικού Αστικού Κώδικα, (εφόσον έχετε συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος της ηλικίας σας και δεν τελείτε σε δικαστική συμπαράσταση ως προς τη σύναψη σύμβασης πώλησης). Σε παραγγελίες μπορούν να προβούν και εκπρόσωποι νομικών προσώπων ενώ η εταιρεία επιφυλάσσεται του δικαιώματος της να αξιώσει από τον εποπτεύοντα ή κηδεμόνα τυχόν παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν από δικαιοπρακτικά ανίκανα πρόσωπα.

 1. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΜΕΣΩ E-SHOP:

Η συμπλήρωση της ειδικής φόρμα παραγγελίας είναι απαραίτητη για την ολοκλήρωση της οποιαδήποτε συναλλαγής. Είναι σημαντικό να αναφέρετε απαραιτήτως ένα έγκυρο τηλέφωνο επικοινωνίας και μια έγκυρη διεύθυνση e-mail. Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, η εξόφληση θα πρέπει να γίνει το αργότερο εντός των επόμενων 48 ωρών. Σε περίπτωση που δεν υπάρξει εξόφληση εντός της προθεσμίας από την παραγγελία σας, θα απορριφθεί το αίτημα σας χωρίς προειδοποίηση και πιθανά θα χρειαστεί να το επαναλάβετε.

Το www.aromasmirnis.gr  σας διαθέτει τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:

α) Χρέωση της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας:

Έχετε την δυνατότητα πληρωμής με χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας (πχ Visa, MasterCard, Discover, American Express), ακολουθώντας τις βασικές οδηγίες πληρωμής: Αφού επιλέξετε το προϊόν που θέλετε να αγοράσετε, στην ενότητα επιλογής τρόπου πληρωμής επιλέξετε από την λίστα επιλογών την πληρωμή μέσω Paypal και αυτόματα ο υπολογιστής θα σας οδηγήσει στην αντίστοιχη σελίδα. Συμπληρώνετε τα στοιχεία της κάρτας σας όπως σε όλους του μηχανισμούς πιστωτικών καρτών και ολοκληρώνετε την αγορά σας.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ PAYPAL.

β)  Με αντικαταβολή (μόνο για την Ελλάδα) τη στιγμή που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Στη περίπτωση αυτή ο πελάτης θα επιβαρύνεται με χρέωση 5 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%). Η Εταιρία, φροντίζει την ασφαλή αποστολή των προϊόντων, ωστόσο δε φέρει ευθύνη για τη φθορά κατά τη μεταφορά αυτών, η οποία πραγματοποιείται με ιδιωτική εταιρία ταχυμεταφορών. Στη περίπτωση που θέλετε να ασφαλίσετε κάποιο προϊόν επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε για τη σχετική επιβάρυνση.

γ)  Με κατάθεση στη τράπεζα, διαδικασία κατά την οποία θα σας δοθούν πληροφορίες σχετικά με το IBAN του λογαριασμού. Το χρησιμοποιείται είτε για τραπεζικές συναλλαγές είτε για ηλεκτρονικές συναλλαγές. Μετά  την επιβεβαίωση της κατάθεσης ξεκινά η διαδικασία αποστολής των προϊόντων ή της παραλαβής της υπηρεσίας. Το Άρωμα Σμύρνης διατηρεί λογαριασμό στην τράπεζα Eurobank καθώς και στην τράπεζα Πειραιώς

Σημείωση: Οι πελάτες εντός ή εκτός Ευρωπαϊκης Ένωσης, υπόκεινται σε τυχόν οικονομικές επιβαρύνσεις λόγω διαφορών στην ισοτιμία, εκτελωνισμών ή τραπεζικά έξοδα κλπ για τα οποία η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη, και είναι υποχρέωση του εκάστοτε πελάτη να εξοφληθούν.

Ο καταναλωτής μέσω του διαδικτυακού τόπου ενημερώνεται από την εταιρεία πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας του για τα ουσιώδη χαρακτηριστικά του προϊόντος, την τιμή, την ποσότητα, τις δαπάνες μεταφοράς, τον τρόπο πληρωμής, παράδοσης και της τιμής της ενδεχόμενης προσφοράς και το δικαίωμα υπαναχώρησης.

Με την αποστολή της φόρμας παραγγελίας, ο καταναλωτής λαμβάνει διαδικτυακά αντίγραφο της παραγγελίας, το οποίο μπορεί να αποθηκεύσει, ακόμη και αν η αγορά αφορά παροχή υπηρεσιών.

Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους κάτω από κάθε προϊόν ή/και υπηρεσία, συμπεριλαμβάνεται το ΦΠΑ (24%), ενώ το Άρωμα Σμύρνης επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές χωρίς να υποχρεούται να ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό.

 1. ΤΡΟΠΟΣ – ΧΡΟΝΟΣ – ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται στο Νομό Αττικής και την υπόλοιπη Ελλάδα μέσω της εταιρείας ACS εντός 2-3 εργάσιμων ημερών και με χρέωση 5 € (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%).

Σημείωση: Για αναζήτηση των αποστολών, μπορείτε να ενημερωθείτε ΕΔΩ αναγράφοντας τον αριθμό αποστολής, τον οποίο μπορείτε να πληροφορηθείτε στο τηλέφωνο +302155509088

  • Για αγορές άνω των 100 € τα μεταφορικά κόστη είναι δωρεάν.

Για τις παραδόσεις σε χώρες εκτός Ελλάδος οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται με τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ) και οι χρεώσεις έχουν ως εξής:

 • Για αγορές κάτω των 150 € η επιβάρυνση για τα μεταφορικά είναι 12 € (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%) για την απλή αποστολή (6-7 ημέρες) και 18 € (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%) για την ταχεία αποστολή (3-5 μέρες). Για αποστολές εκτός Ελλάδος πρέπει να προηγηθεί η εξόφληση της παραγγελίας καθώς και των εξόδων αποστολής.
 1. ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ
  • Ακύρωση Παραγγελίας

Έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε μια παραγγελία μέσα σε 1 ώρα από την πραγματοποίηση της.
Μετά το πέρας του προαναφερθέντος χρόνου η ακύρωση δεν μπορεί να γίνει δεκτή.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το Άρωμα Σμύρνης διατηρεί το δικαίωμα για ακύρωση της όποιας παραγγελίας κατά την διακριτική του ευχέρεια και χωρίς προειδοποίηση.

 • Υπαναχώρηση

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία, χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 14 εργασίμων ημερών από την ημερομηνία που την παραλάβετε. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Στην περίπτωση που ο λόγος της επιστροφής σας αφορά σε λάθος της εταιρείας δεσμευόμαστε να αναλάβουμε το κόστος επιστροφής του προϊόντος.

Υποχρεούστε να αποστείλετε το προϊόν στην άρτια κατάσταση στην οποία το παραλάβατε χωρίς δηλαδή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία του και χωρίς να έχει χρησιμοποιηθεί μέρος του. Η επιστροφή θα γίνεται δεκτή μόνο κατόπιν έγκρισης της εταιρείας.

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως αφενός με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 8 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα. Σε περίπτωση που ο λόγος επιστροφής αφορά σε λάθος της εταιρείας το Άρωμα Σμύρνης δεσμεύεται να αποστείλει εκ νέου courier στην διεύθυνση που μας έχετε ορίσει για την παραλαβή της παραγγελίας με δικά του έξοδα. Στην περίπτωση που ο καταναλωτής επιθυμεί την επιστροφή της παραγγελίας του χωρίς να υπάρχει υπαιτιότητα της εταιρείας τότε τα έξοδα αποστολής βαραίνουν τον ίδιο τον καταναλωτή. Από τη στιγμή που το προϊόν φύγει από εσάς, το Άρωμα Σμύρνης το παραλαμβάνει εντός 3-4 εργάσιμων ημερών για τις επιστροφές εντός Ελλάδος και μέσω της ACS ή εντός 5-7 εργάσιμων ημερών για επιστροφές από χώρες του εξωτερικού μέσω των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ). Σε περίπτωση που επιλέξετε άλλες μεταφορικές εταιρείες, δεν μπορούμε να παρέχουμε καμία εγγύηση για τους χρόνους παραλαβής των προϊόντων που μας επιστρέφετε. Αφού παραλάβουμε το προϊόν, θα επεξεργαστούμε άμεσα το αίτημα σας και θα σας ενημερώσουμε με e-mail για τον τρόπο διεκπαιρέωσής του. Το Άρωμα Σμύρνης θέλοντας να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σας δίνει το δικαίωμα να υποβάλετε οποιοδήποτε παράπονό σας ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε ή με το να μας στείλετε e-mail στο aromasmirnis@gmail.com .

 1. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Η εταιρεία δεν δύναται να παρέχει δικαίωμα αντικατάστασης του εκάστοτε προϊόντος. Σε περίπτωση που ο καταναλωτής θέλει να αλλάξει το εκάστοτε προϊόν υποχρεούται να προβεί στην επιστροφή του στην εταιρεία και στην πραγματοποίηση νέας παραγγελίας (Νέο προϊόν ή Υπηρεσία).
Εάν ο λόγος επιστροφής αφορά σε λάθος της εταιρείας το κόστος επιστροφής βαραίνει την τελευταία. (Δυνατότητες επιστροφής: α) πιστωτικό β) επιστροφή χρημάτων)

Σημειώσεις:

 • Σε περίπτωση που θέλετε να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε η διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή είναι:

Άρωμα Σμύρνης, Χρεμωνίδου 56 Παγκράτι ΤΚ 16231 Νομός Αττικής Τηλ +302155509088

 • Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου το Άρωμα Σμύρνης δεν φέρει καμία ευθύνη για όποια κατάσταση είναι εκτός δικής της υπαιτιότητας και θα κάνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για την καλύτερη δική σας εξυπηρέτηση.

 

 1. Αποδοχή των Διαδικασιών Προστασίας του Απορρήτου που εφαρμόζει το www.aromasmirnis.gr

Εάν χρησιμοποιείτε την παρούσα ιστοσελίδα αποδέχεσθε και συναινείτε με τη παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων καθώς επίσης και με τους όρους και τις Προϋποθέσεις χρήσης της ιστοσελίδας που έχουν ανακοινωθεί μέσω αυτής. Συνεχώς το Άρωμα Σμύρνης επεκτείνει, ενημερώνει και βελτιώνει την ιστοσελίδα του, και τα σχετικά με αυτή προϊόντα και υπηρεσίες, θα ανανεώνει και τη παρούσα πολιτική. Σας συστήνουμε να διαβάζετε τη διαδικασία αυτή σε τακτά χρονικά διαστήματα, προκειμένου να ενημερώνεστε για τυχόν αλλαγές στο περιεχόμενο της παρούσας πολιτικής προστασίας προσωπικών δεδομένων. Η πολιτική αυτή θα τροποποιείται από καιρό σε καιρό χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση προς τους χρήστες.

 1. Τροποποίηση των όρων του παρόντος:

Το www.aromasmirnis.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης του. H εταιρία Άρωμα Σμύρνης αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους.

Τα ανωτέρω αποτελούν την τελευταία έκδοση των όρων χρήσης του ιστότοπου www.aromasmirnis.gr . Ο χρήστης του διαδικτυακού τόπου αναγνωρίζει ότι διάβασε τους παρόντες όρους, συμφωνεί με αυτούς και αναλαμβάνει την υποχρέωση της τήρησης τους.


                                                                                           Καφεμαντεία – online
Αυθεντική Σμυρνέικη Καφεμαντεία online για όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό μόνο με 16,00€
Μοναδική καινοτομία από το Άρωμα Σμύρνης!!
Μέσω της Σμυρνέικης Καφεμαντείας online τώρα μπορείτε να έχετε γραπτή και λεπτομερής πρόβλεψη, όπου και αν βρίσκεστε!
Με την Σμυρνέικη Καφεμαντεία, μπορούν να προβλεφθούν με ακρίβεια γεγονότα που σας αφορούν.
Η διαδικασία είναι απλή και το αποτέλεσμά της δεν διαφέρει σε τίποτα από ένα προσωπικό ραντεβού πρόβλεψης.
Ολοκληρώστε τη διαδικασία και σε μια έως έξι εργάσιμες μέρες, θα έχετε τις αναλυτικές απαντήσεις σας!