Κηρομαντεία

40,00 

Περιγραφή

Η καταγωγή της Κηρομαντείας είναι από τα βάθη της Ανατολής. Πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι ξεκίνησε από τη Συρία. Η Κηρομαντεία είναι μια από τις πιο ισχυρές προβλέψεις, ως αναφορά το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον. Δύναμη, σε αυτή τη πρόβλεψη, έχει η προσευχή που χρησιμοποιεί ο μάντης για να διαβάσει τα κεριά στο όνομα του ατόμου που μας ενδιαφέρει να μελετήσουμε, η οποία είναι εξαιρετικά δυσεύρετη, καθώς κατά τη παράδοση, όποιος δώσει τη προσευχή στον κατάλληλο διάδοχο, χάνει τη δύναμή του στο να διαβάζει το κερί… Η διαδικασία της πρόβλεψης εξελίσσεται, ενώνοντας  το ζεστό λιωμένο κερί, με το κρύο νερό. Τα σχέδια στη συνέχεια που δημιουργούνται, πέρα από τη γνώση, χρειάζονται για να αποσαφηνιστούν με ακρίβεια ιδιαίτερα έντονη διόραση. Το πλεονέκτημα αυτής της υπηρεσίας είναι ότι μπορεί ο μάντης να διαβάζει γεγονότα και ερχόμενους σταθμούς της ζωής μας.

Αγοράστε τώρα την υπηρεσία Κηρομαντεία και στη συνέχεια, επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε ραντεβού στο Άρωμα Σμύρνης.

Για την ασφάλεια όλων μας έναντι του COVID-19 λαμβάνουμε τα εξής μέτρα:
-Τηρούμε αυστηρά το ωράριο εργασίας, χωρίς εξαιρέσεις.
-Ένας πελάτης ανά υπηρεσία και ώρα.
-Αυστηρά θα τηρηθεί η σειρά προτεραιότητας ως προς τους υπόλοιπους πελάτες και τους εργαζόμενους.
-Θα εξυπηρετούμε μόνο κατόπιν ραντεβού.
-Τηρούμε αυστηρά τους κανόνες απολύμανσης των καταστημάτων μας.
-Ζητάμε απόλυτη συνέπεια στα ραντεβού σας για την σωστή και ασφαλή εξυπηρέτηση.
-Η χρήση μάσκας είναι απαραίτητη για την είσοδο σας στα καταστήματα μας και για όλη την διάρκεια, παραμονής σας σε αυτά.
-Τα χέρια σας θα είναι καθαρά και κατά την είσοδο σας θα γίνεται χρήση αντισηπτικού και γάντια, που θα υπάρχουν στα καταστήματα μας.
-Άτομα με πιθανά συμπτώματα, δεν θα εξυπηρετηθούν.
-Δεν θα επιτρέπονται συνοδοί και παιδιά.
-Απαγορεύεται η λήψη τροφών, υγρών και το κάπνισμα στους χώρους μας.
-Τα κινητά σας τηλέφωνα θα πρέπει να βρίσκονται στην τσάντα ή στην τσέπη σας κατά την διάρκεια της παραμονής σας, στους χώρους μας.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ για την κατανόηση!
Η ΥΓΕΙΑ μας και η ΥΓΕΙΑ των ανθρώπων μας, είναι ευθύνη και συνείδηση όλων μας!!
Κλείστε τα ραντεβού σας :
*ΠΑΓΚΡΑΤΙ ☎️ 2130147407
*ΑΙΓΑΛΕΩ ☎️ 2130240893 aromasmirnis.gr