Κρυσταλλομαντεία

35,00 

Εξαντλημένο

Περιγραφή

Σαν να βγήκε από παραμύθι η κρυστάλλινη σφαίρα, μας μαγεύει με την ακρίβεια στις προβλέψεις της για το παρόν, το παρελθόν και το μέλλον του ενδιαφερόμενου. Πολλές ιστορίες έχουν περάσει από παλαιότερους πολιτισμούς στο σήμερα για τη χρήση και το αποτέλεσμα των προβλέψεων μέσω της κρυσταλλομαντείας. Κατά τη παράδοση, η σφαίρα «βρίσκει» από μόνη της τον ιδιοκτήτη της, όπου θα πρέπει να του δοθεί ως δώρο από κάποιον που έχει ήδη το χάρισμα να τη διαβάζει. Με τη σφαίρα αυτή τοποθετημένη πάνω στη ξύλινη βάση της, απαντώνται ερωτήσεις του ενδιαφερόμενου από τον μάντη, ο οποίος βρίσκεται σε κατάσταση ημιύπνωσης καθ΄όλη τη διάρκεια της κρυσταλλομαντείας. Τέλος, η διαδικασία ενόρασης της κρυστάλλινης σφαίρας, θα πρέπει να γίνει σε σκοτεινό δωμάτιο, υπό το φως ενός και μόνο κεριού τοποθετημένο απέναντι από αυτήν. Σε αντανάκλαση με το κερί, μέσα σε λίγα λεπτά, ξεπηδούν χρώματα, εικόνες, που μπορεί να πάρουν μέχρι και τη μορφή ενός ανθρώπου, ζώου ή και αντικειμένου που μόνο ένας έμπειρος, με δυνατό ένστικτο μάντης, μπορεί να εξηγήσει με σαφήνεια.

Αγοράστε τώρα την υπηρεσία Κρυσταλλομαντεία και στη συνέχεια, επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε ραντεβού στο Άρωμα Σμύρνης.

Για την ασφάλεια όλων μας έναντι του COVID-19 λαμβάνουμε τα εξής μέτρα:
-Τηρούμε αυστηρά το ωράριο εργασίας, χωρίς εξαιρέσεις.
-Ένας πελάτης ανά υπηρεσία και ώρα.
-Αυστηρά θα τηρηθεί η σειρά προτεραιότητας ως προς τους υπόλοιπους πελάτες και τους εργαζόμενους.
-Θα εξυπηρετούμε μόνο κατόπιν ραντεβού.
-Τηρούμε αυστηρά τους κανόνες απολύμανσης των καταστημάτων μας.
-Ζητάμε απόλυτη συνέπεια στα ραντεβού σας για την σωστή και ασφαλή εξυπηρέτηση.
-Η χρήση μάσκας είναι απαραίτητη για την είσοδο σας στα καταστήματα μας και για όλη την διάρκεια, παραμονής σας σε αυτά.
-Τα χέρια σας θα είναι καθαρά και κατά την είσοδο σας θα γίνεται χρήση αντισηπτικού και γάντια, που θα υπάρχουν στα καταστήματα μας.
-Άτομα με πιθανά συμπτώματα, δεν θα εξυπηρετηθούν.
-Δεν θα επιτρέπονται συνοδοί και παιδιά.
-Απαγορεύεται η λήψη τροφών, υγρών και το κάπνισμα στους χώρους μας.
-Τα κινητά σας τηλέφωνα θα πρέπει να βρίσκονται στην τσάντα ή στην τσέπη σας κατά την διάρκεια της παραμονής σας, στους χώρους μας.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ για την κατανόηση!
Η ΥΓΕΙΑ μας και η ΥΓΕΙΑ των ανθρώπων μας, είναι ευθύνη και συνείδηση όλων μας!!
Κλείστε τα ραντεβού σας :
*ΠΑΓΚΡΑΤΙ ☎️ 2130147407
*ΑΙΓΑΛΕΩ ☎️ 2130240893 aromasmirnis.gr