Ταρώ

30,00 

Περιγραφή

Οι απόψεις διίστανται για το τι ακριβώς σημαίνει η λέξη Ταρώ, όπως επίσης και ποία είναι η ακριβής καταγωγή της, ή το ποιος τη δημιούργησε πρώτος. Οι δημοφιλέστερες απαντήσεις για τις κάρτες Ταρώ δίνουν ως τόπο καταγωγής τους κυρίως την Αρχαία Αίγυπτο, την Ινδία, όπως επίσης και την Άπω Ανατολή. Στην συνέχεια παρακολουθούμε τη διάδοση της Ταρώ στην Ευρώπη και από εκεί πλέον γίνεται γνωστή σε όλο το κόσμο. Η Ταρώ δεν μοιάζει με καμία άλλη τράπουλα. Η σημασία των χρωμάτων, των παραστάσεων που απεικονίζονται σε αυτήν όπως επίσης των συμβόλων και των αριθμών, είναι πολύ μεγάλη. Πέρα από την εντατική μελέτη των ερμηνειών, χρειάζεται και η απόλυτη πνευματική συγκέντρωση από τον μάντη, για μία σωστή ερμηνεία των καρτών. Η μέθοδος πρόβλεψης είναι κάτι τελείως διαφορετικό, μας δίνει τη δυνατότητα να δούμε την έκβαση ενός θέματος καθαρά, να δούμε τις καταστάσεις όπως πραγματικά είναι, ακόμη και να κάνουμε ερωτήσεις, δίνοντας μας την ευκαιρία να περπατήσουμε σε μονοπάτια του εαυτού μας που δεν γνωρίζαμε καν ότι υπάρχουν. Αναλύοντας το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον, τόσο το δικό σας, όσο και των αγαπημένων σας προσώπων, η Ταρώ σας βοηθά στο να πάρετε τις σωστές αποφάσεις για τους ερχόμενους σταθμούς της ζωής σας.

Αγοράστε τώρα την υπηρεσία Ταρώ και στη συνέχεια, επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε ραντεβού στο Άρωμα Σμύρνης:

Παγκράτι 2130147407, Αιγάλεω 2130240893, Μαρούσι 2112147630.

**Για εσάς που βρίσκεστε μακριά, επικοινωνήστε μαζί μας στο +302155509088 ή συμπληρώστε την Αίτηση για ραντεβού καθώς υπάρχει δυνατότητα τηλεφωνικού ραντεβού, ή ραντεβού μέσω Skype.

Στο Άρωμα Σμύρνης, αποφασίσαμε να αντιμετωπίσουμε με σεβασμό και υπευθυνότητα την κατάσταση που αφορά την ανθρώπινη υγεία, για όλους μας.
Τα καταστήματά μας θα παραμείνουν κλειστά, μέχρι να μπορούμε όλοι ξανά να είμαστε ασφαλείς.
Θα συνεχίσουμε ωστόσο να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας τηλεφωνικά και κατόπιν ραντεβού, όπως συνηθίζουμε ήδη να σας εξυπηρετούμε όλα αυτά τα χρόνια. Κάποιοι από εσάς το γνωρίζουν ήδη! Ότι μετά την εξόφληση της υπηρεσίας η επικοινωνία μαζί μας είναι με αστική χρέωση! (*Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2130147407, 2130240893, 2112147630 )
Για όσους βέβαια το επιθυμούν, συνεχίζει να λειτουργεί παράλληλα 24ωρο τηλεφωνικό κέντρο ☎ 9011003031 με χρέωση από σταθερό 1,56€/λεπτό και από κινητό 1,98€/λεπτό.
Σημείωση: Η υπηρεσία Καφεμαντεία online, θα είναι εκτός λειτουργίας, μέχρι νεοτέρας.
Καλή δύναμη σε όλους μας. Μένουμε ΣΠΙΤΙ!