Ταρώ

30,00 

Περιγραφή

Οι απόψεις διίστανται για το τι ακριβώς σημαίνει η λέξη Ταρώ, όπως επίσης και ποία είναι η ακριβής καταγωγή της, ή το ποιος τη δημιούργησε πρώτος. Οι δημοφιλέστερες απαντήσεις για τις κάρτες Ταρώ δίνουν ως τόπο καταγωγής τους κυρίως την Αρχαία Αίγυπτο, την Ινδία, όπως επίσης και την Άπω Ανατολή. Στην συνέχεια παρακολουθούμε τη διάδοση της Ταρώ στην Ευρώπη και από εκεί πλέον γίνεται γνωστή σε όλο το κόσμο. Η Ταρώ δεν μοιάζει με καμία άλλη τράπουλα. Η σημασία των χρωμάτων, των παραστάσεων που απεικονίζονται σε αυτήν όπως επίσης των συμβόλων και των αριθμών, είναι πολύ μεγάλη. Πέρα από την εντατική μελέτη των ερμηνειών, χρειάζεται και η απόλυτη πνευματική συγκέντρωση από τον μάντη, για μία σωστή ερμηνεία των καρτών. Η μέθοδος πρόβλεψης είναι κάτι τελείως διαφορετικό, μας δίνει τη δυνατότητα να δούμε την έκβαση ενός θέματος καθαρά, να δούμε τις καταστάσεις όπως πραγματικά είναι, ακόμη και να κάνουμε ερωτήσεις, δίνοντας μας την ευκαιρία να περπατήσουμε σε μονοπάτια του εαυτού μας που δεν γνωρίζαμε καν ότι υπάρχουν. Αναλύοντας το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον, τόσο το δικό σας, όσο και των αγαπημένων σας προσώπων, η Ταρώ σας βοηθά στο να πάρετε τις σωστές αποφάσεις για τους ερχόμενους σταθμούς της ζωής σας.

Αγοράστε τώρα την υπηρεσία Ταρώ και στη συνέχεια, επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε ραντεβού στο Άρωμα Σμύρνης.

**Για εσάς που βρίσκεστε μακριά, επικοινωνήστε μαζί μας στο +302155509088 ή συμπληρώστε την Αίτηση για ραντεβού καθώς υπάρχει δυνατότητα τηλεφωνικού ραντεβού, ή ραντεβού μέσω Skype.

Για την ασφάλεια όλων μας έναντι του COVID-19 λαμβάνουμε τα εξής μέτρα:
-Τηρούμε αυστηρά το ωράριο εργασίας, χωρίς εξαιρέσεις.
-Ένας πελάτης ανά υπηρεσία και ώρα.
-Αυστηρά θα τηρηθεί η σειρά προτεραιότητας ως προς τους υπόλοιπους πελάτες και τους εργαζόμενους.
-Θα εξυπηρετούμε μόνο κατόπιν ραντεβού.
-Τηρούμε αυστηρά τους κανόνες απολύμανσης των καταστημάτων μας.
-Ζητάμε απόλυτη συνέπεια στα ραντεβού σας για την σωστή και ασφαλή εξυπηρέτηση.
-Η χρήση μάσκας είναι απαραίτητη για την είσοδο σας στα καταστήματα μας και για όλη την διάρκεια, παραμονής σας σε αυτά.
-Τα χέρια σας θα είναι καθαρά και κατά την είσοδο σας θα γίνεται χρήση αντισηπτικού και γάντια, που θα υπάρχουν στα καταστήματα μας.
-Άτομα με πιθανά συμπτώματα, δεν θα εξυπηρετηθούν.
-Δεν θα επιτρέπονται συνοδοί και παιδιά.
-Απαγορεύεται η λήψη τροφών, υγρών και το κάπνισμα στους χώρους μας.
-Τα κινητά σας τηλέφωνα θα πρέπει να βρίσκονται στην τσάντα ή στην τσέπη σας κατά την διάρκεια της παραμονής σας, στους χώρους μας.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ για την κατανόηση!
Η ΥΓΕΙΑ μας και η ΥΓΕΙΑ των ανθρώπων μας, είναι ευθύνη και συνείδηση όλων μας!!
Κλείστε τα ραντεβού σας :
*ΠΑΓΚΡΑΤΙ ☎️ 2130147407
*ΑΙΓΑΛΕΩ ☎️ 2130240893 aromasmirnis.gr