Σμυρνέικη Χαρτομαντεία

25,00 

Περιγραφή

Αβέβαιη η καταγωγή της Χαρτομαντείας,  χάνεται ανάμεσα στον χρόνο και στις παραδόσεις. Η πλειοψηφία των απόψεων συμφωνεί στο ότι η τράπουλα διαβαζόταν κυρίως από γυναίκες, πράγμα που διαπιστώνεται μέχρι και σήμερα. Παράλληλα υποστηρίζεται ότι τα πρώτα φύλλα της τράπουλας ήταν φύλλα δέντρου, ζωγραφισμένα με χρώματα φτιαγμένα από φρούτα, τα οποία ο μάντης, τα έριχνε καταγής και όριζε από τον ενδιαφερόμενο να σηκώσει ένα φύλλο για να φανερωθεί η έκβαση της υπόθεσής του. Η χαρτομαντεία στις μέρες μας είναι μια μαντική τέχνη, στης οποίας τα «φύλλα» είναι φτιαγμένα από χαρτί, πάνω στο οποίο απεικονίζονται φιγούρες, αριθμοί, και διαφόρων ειδών παραστάσεις• των οποίων η ερμηνεία είναι εύκολο να βρεθεί, όμως είναι εξαιρετικά δύσκολο ο αναγνώστης της τράπουλας, να αποσαφηνίσει με ακρίβεια τα σύμβολα. Για την επιτυχία των προβλέψεων, ο μάντης επιβάλλετε να διαθέτει ανεπτυγμένο ένστικτο και έντονη διόραση. Τράπουλες όπως η HAL-G (ΧΑΛ), η ΣΦΙΓΓΑ, η ΤΣΙΓΓΑΝΙΚΗ, η ΛΕΝΟΡΜΑΝ και άλλες, βρίσκονται στα χέρια των έμπειρων συνεργατών του Άρωμα Σμύρνης.

Αγοράστε τώρα την υπηρεσία Σμυρνέικη Χαρτομαντεία και στη συνέχεια, επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε ραντεβού στο Άρωμα Σμύρνης.

**Για εσάς που βρίσκεστε μακριά, επικοινωνήστε μαζί μας στο +302155509088 ή συμπληρώστε την Αίτηση για ραντεβού καθώς υπάρχει δυνατότητα τηλεφωνικού ραντεβού, ή ραντεβού μέσω Skype.

Για την ασφάλεια όλων μας έναντι του COVID-19 λαμβάνουμε τα εξής μέτρα:
-Τηρούμε αυστηρά το ωράριο εργασίας, χωρίς εξαιρέσεις.
-Ένας πελάτης ανά υπηρεσία και ώρα.
-Αυστηρά θα τηρηθεί η σειρά προτεραιότητας ως προς τους υπόλοιπους πελάτες και τους εργαζόμενους.
-Θα εξυπηρετούμε μόνο κατόπιν ραντεβού.
-Τηρούμε αυστηρά τους κανόνες απολύμανσης των καταστημάτων μας.
-Ζητάμε απόλυτη συνέπεια στα ραντεβού σας για την σωστή και ασφαλή εξυπηρέτηση.
-Η χρήση μάσκας είναι απαραίτητη για την είσοδο σας στα καταστήματα μας και για όλη την διάρκεια, παραμονής σας σε αυτά.
-Τα χέρια σας θα είναι καθαρά και κατά την είσοδο σας θα γίνεται χρήση αντισηπτικού και γάντια, που θα υπάρχουν στα καταστήματα μας.
-Άτομα με πιθανά συμπτώματα, δεν θα εξυπηρετηθούν.
-Δεν θα επιτρέπονται συνοδοί και παιδιά.
-Απαγορεύεται η λήψη τροφών, υγρών και το κάπνισμα στους χώρους μας.
-Τα κινητά σας τηλέφωνα θα πρέπει να βρίσκονται στην τσάντα ή στην τσέπη σας κατά την διάρκεια της παραμονής σας, στους χώρους μας.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ για την κατανόηση!
Η ΥΓΕΙΑ μας και η ΥΓΕΙΑ των ανθρώπων μας, είναι ευθύνη και συνείδηση όλων μας!!
Κλείστε τα ραντεβού σας :
*ΠΑΓΚΡΑΤΙ ☎️ 2130147407
*ΑΙΓΑΛΕΩ ☎️ 2130240893 aromasmirnis.gr