aromasmirnis.gr > Ζώδια & Πλανήτες > Αρχείο άρθρων > Ετήσιες Προβλέψεις > Έτος 2020 > Ταύρος Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Ταύρος Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το 2020 είναι η χρονιά που βάζετε το λιθαράκι σας για να πετύχετε στους μεγαλόπνοους στόχους που έχετε για την ζωή και το μέλλον σας. Στο σύνολο της η χρονιά είναι εποικοδομητική και κατακτητική, στηρίζει τα σχέδιά σας, αλλά σας βοηθά να εξελιχθείτε και να βρεθείτε κερδισμένοι μέσα από εκπαιδευτικές, νομικές δραστηριότητες αλλά και από νέες συμφωνίες ή και νέες επαφές. Διευρύνετε τους ορίζοντές σας και γίνεστε αρκετά πιο ισχυροί, δικαίως λοιπόν μπορούμε να σας βάλουμε και τον τίτλο του Ζωδίου της χρονιάς. Ο Δίας, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας από το ζώδιο του Αιγόκερω, στηρίζουν την πορεία σας αυτό το έτος και σας βοηθούν να βάλετε γερές βάσεις για το μέλλον σας. Ο Ουρανός συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιο σας προκαλώντας τα ρίχτερ ανατροπών και αλλαγών που σας οδηγούν σε ριζικές ανακατατάξεις ζωής. Ο Κρόνος από τον Υδροχόο στενεύει τα λουριά στον τομέα της καριέρας, όπου από την Άνοιξη και έπειτα θα κληθείτε να λειτουργήσετε αρκετά πιο οργανωμένα και υπεύθυνα για ένα επαγγελματικό σχέδιο στο οποίο θα μπορέσετε να βρεθείτε κερδισμένοι στο τέλος του έτους. Ο κυβερνήτης σας η Αφροδίτη θα κινείται για ένα μεγάλο μέρος του έτους στους Διδύμους (3 Απριλίου έως και 7 Αυγούστου), έτσι θα μπείτε στην διαδικασία επανεκτιμήσεων, αλλά θα μπορέσετε να κάνετε και τα κατάλληλα βήματα για την ανάπτυξη των οικονομικών σας. Προσοχή μόνο την περίοδο που η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη 13/5-25/6 όπου θα διανύσετε μία δύσκολη περίοδο αστάθειας. Στο δεύτερο εξάμηνο του 2020 ο Άρης από τον Κριό σας κουράζει με τις εξαντλητικές απαιτήσεις της εργασίας και του περιβάλλοντός σας, εσείς θα πρέπει να φροντίσετε λίγο παραπάνω και τον εαυτό σας αποφεύγοντας να γίνεστε θυσία για όλους. Ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύες συνεχίζει και αυτό το έτος να στηρίζει τις επιθυμίες και τα όνειρα για τους Ταύρους που έχετε γεννηθεί στο τέλος του 2ου και αρχές 3ου δεκαημέρου. Οι Εκλείψεις του 2020 που πραγματοποιούνται στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερω προκαλούν αναθεωρήσεις και σημαντικές αποφάσεις ζωής, ενώ οι εκλείψεις στον άξονα Διδύμου – Τοξότη, προκαλούν πιέσεις στα οικονομικά σας.

Posted in Ετήσιες Προβλέψεις, Έτος 2020
Ετικέτες:

Για την ασφάλεια όλων μας έναντι του COVID-19 λαμβάνουμε τα εξής μέτρα:
-Τηρούμε αυστηρά το ωράριο εργασίας, χωρίς εξαιρέσεις.
-Ένας πελάτης ανά υπηρεσία και ώρα.
-Αυστηρά θα τηρηθεί η σειρά προτεραιότητας ως προς τους υπόλοιπους πελάτες και τους εργαζόμενους.
-Θα εξυπηρετούμε μόνο κατόπιν ραντεβού.
-Τηρούμε αυστηρά τους κανόνες απολύμανσης των καταστημάτων μας.
-Ζητάμε απόλυτη συνέπεια στα ραντεβού σας για την σωστή και ασφαλή εξυπηρέτηση.
-Η χρήση μάσκας είναι απαραίτητη για την είσοδο σας στα καταστήματα μας και για όλη την διάρκεια, παραμονής σας σε αυτά.
-Τα χέρια σας θα είναι καθαρά και κατά την είσοδο σας θα γίνεται χρήση αντισηπτικού και γάντια, που θα υπάρχουν στα καταστήματα μας.
-Άτομα με πιθανά συμπτώματα, δεν θα εξυπηρετηθούν.
-Δεν θα επιτρέπονται συνοδοί και παιδιά.
-Απαγορεύεται η λήψη τροφών, υγρών και το κάπνισμα στους χώρους μας.
-Τα κινητά σας τηλέφωνα θα πρέπει να βρίσκονται στην τσάντα ή στην τσέπη σας κατά την διάρκεια της παραμονής σας, στους χώρους μας.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ για την κατανόηση!
Η ΥΓΕΙΑ μας και η ΥΓΕΙΑ των ανθρώπων μας, είναι ευθύνη και συνείδηση όλων μας!!
Κλείστε τα ραντεβού σας :
*ΠΑΓΚΡΑΤΙ ☎️ 2130147407
*ΑΙΓΑΛΕΩ ☎️ 2130240893 aromasmirnis.gr